ORTAOKUL - Life İmportant Step

Tam Öğrenme Modeli ile geleceğe hazırlar...

Ortaokul, bilişsel düzey olarak çocukların okuduklarını ve hayatı anlamaya, anlamlandırmaya ve günlük hayatlarında bu anlamları belli başlı olaylar için sonuçlandırma olarak kullanmaya başladıkları dönemdir. Bu nedenle öğrencilerimizin meraklarını ve araştırma arzularını motive etmek temel hedefimizdir.

Ortaokulu, liseye iyi bir hazırlık dönemi olarak değerlendirip öğrencilerimize mesleklerin kendilerine sağlayacağı yaşam standartları konusunda tanıtıcı bilgiler vererek etkili bir mesleki yönlendirme ve kariyer planlaması yapmalarına yardımcı oluyoruz. Fakat bunu yaparken öğrencilerimize istemediği meslekleri sırf hayat standartları için tercih etme gereksinimi duymalarının da ne kadar yanlış sonuçlara çıkabileceğini anlatmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin mümkün olduğunca kendi isteklerine, kişiliklerine dayalı bir hayat amacı edinmelerini sağlıyoruz.

Sizlerin bize emaneti olan çocuklarımız için onların daha sosyal ve çağdaş bir şekilde yetişmelerine yönelik harika ortamlar hazırladık. Bu ortamları yabancı İngilizce öğretmenleri, sosyal aktiviteler ve etkin fen laboratuvarlarımızla da destekledik.

Hedefimiz, tam öğrenme modeli ile yeterli bilgi ve donanım kazandırdığımız öğrencilerimizi Delta farkı ile hayata bir adım önde başlatmaktır.