ÜÇ YABANCI DİL EĞİTİMİ

ÜÇ FARKLI DİLİ DUYARAK,  KONUŞARAK, YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUZ

Ekonomi, teknoloji ve kültürel alanda yaşanılan gelişmeler sonucu 21.yüzyılda var olabilmek için birden fazla yabancı dile sahip olmak artık kaçınılmaz bir durum haline gelmiştir. Ülkemizde ise  globalleşen dünyaya ayak uydurma isteği ve genç neslin Batı’ya açılmasıyla yabancı dil bilmenin ne kadar gerekli olduğu fark edilmeye başlandı. Tüm dünyanın kabul gördüğü İngilizceyi bilmenin artık bir ayrıcalık olmadığı anlaşıldı.

Delta Koleji olarak  “Bir lisan bir insan.” sözünden esinlenerek farklı dillerde eğitimi önemsiyoruz. Anaokulu kademesinden başlayarak ilkokul- ortaokul kadememiz de dâhil tüm kademelerimizde İngilizce, Almanca ve Fransızca olmak üzere üç farklı dilde eğitim vererek eğitimde fark yaratıyoruz.  Öğrencilerimiz yaşıtlarına göre her zaman bir adım önde ve her zaman ayrıcalıklıdır.

Bir yabancı dilin en iyi, en hızlı, en akıcı öğrenildiği yaş aralığının 3 ile 14 yaş aralığı olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle Delta Koleji tüm kademelerinde dinleyerek, konuşarak ve yaşamların da deneyimleyerek üç dil eğitimini hayata geçirmeye devam ediyor. Sınıflarımızdaki teknolojik donanım sayesinde öğrencilerimiz eğitimini aldıkları yabancı dili daha hızlı ve kolay şekilde öğrenmektedir.

YABANCI DİL BİLMENİN FAYDALARI

1- FARKLI KÜLTÜRDE BİRÇOK İNSAN İLE DAHA KOLAY İLETİŞİM KURULABİLİR.

2- DİL EĞİTİMİ HAFIZANIZI GÜÇLENDİRİR VE ODAKLANMA SÜRENİZİ ARTTIRIR.

3- DUYGUSAL TEPKİLERDEN VE ÖN YARGILARDAN UZAKLAŞIR, NET KARARLAR ALIRSINIZ.

4- ZİHİNSEL GELİŞİMİ SAĞLAR VE HAFIZA İLE İLGİLİ BİRÇOK HASTALIĞIN ORTAYA ÇIKMASINI GECİKTİRİR VEYA ENGELLER.

5- YENİ BİR DİL ÖĞRENMEK DÜNYA HAKKINDAKİ ANLAYIŞINIZI ZENGİNLEŞTİRMENİN EN İYİ YOLUDUR.