Tam Öğrenme

Tam Öğrenme Modeli

Delta Koleji olarak eğitimde tam öğrenme modeli ile başarılı oluyoruz. Bu model, öğrencileri ve öğrenme biçimlerini fazlasıyla tanıdığımız ve hangi eğitimi nasıl vermemiz gerektiğini bildiğimiz için son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Tam Öğrenme Modeli, profesyonel eğitim kadrosu ile başlayıp güçlü yayın desteği ile son buluyor. Söz konusu öğrenme modelini listeleyecek olursak:

• Profesyonel Eğitim Kadrosu

• Bilimsel Rehberlik Hizmeti

• Akıllı Tahta Kullanımı

• 3 Boyutlu Eğitimler

• Steam (Kodlama) Eğitimi İle Dijital Alt Yapı

• Sosyal Aktiviteler

• Güçlü Yayın Desteği ile derslerimiz son derece kaliteli bir şekilde işlenmektedir.

7 Basamak İle Kaliteli Eğitim

Delta Koleji, öğrencilerine sunduğu bu 7 basamağı son derece ayrıntılı ve özgün bir şekilde aktarmaktadır. Her basamak birbiriyle ilişkili olduğu için bir tanesinin pürüzlü işlemesi diğerlerini etkilemektedir. Bu nedenle Tam Öğrenme Modeli adını verdiğimiz bu eğitim modelimizde her basamağa ve basamağa göre öğrencilerin sonuçlarına fazlasıyla önem veriyoruz. Sosyal aktivitelerimiz ile öğrencilerimizin arkadaşlarıyla, doğayla, kültürle, sanatla, tarihle ve müzikle iç içe olmasını sağlıyoruz. Nitekim eğitim sadece bir şeyler anlatmaktan ibaret değildir. Öğrencilerimizin özgüvenlerini kazanmaları ve hayatın başka alanlarda da yaşandığını görebilmeleri adına sosyal aktivitelerimizi olabildiğince zengin ve sık tutmaya çalışıyoruz.

Profesyonel Eğitim Kadrosu

Amacımız öğrencilerimize son derece kaliteli eğitim vermek. Bunun için de profesyonel bir eğitim kadrosunun olması gerektiğinin farkındayız. Bu anlamda da fazlasıyla hazır bir kadro ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Profesyonel eğitim kadrosu 7 basamaklı Tam Öğrenme Modeli'mizin en başında yer alıyor. İyi biliyoruz ki doğru ve kaliteli eğitim kadrosu olmadan tüm teknolojik gelişmişlik barındıran eğitimlerin hiçbir değeri kalmıyor. Bu sebeple önce profesyonellik sonra gelişmiş eğitim misyonunu hedef almış durumdayız.

Tam öğrenmeyi sağlayan tüm basamaklar DELTA ‘da!