3 BOYUTLU EĞİTİM

3 BOYUTLU EĞİTİM DERSLERİ

Günümüz eğitim dünyasında sözlü iletişimin yanı sıra görsel eğitim de çok büyük bir öneme sahip. Görsel eğitim, öğrencilerin dersleri daha iyi kavrayabilmesini ve önemli ayrıntıları akıllarında kolayca tutabilmesini sağlar. Bu durum sınavdaki başarılarını ve geleceklerini doğrudan etkilemektedir.

Delta Koleji olarak öğrencilerimize sağladığımız kaliteli 3D eğitim sistemimizi her geçen gün daha da geliştiriyor ve eğitim sektörüne güçlü bir yatırım yapıyoruz. En son ve en etkili eğitim trendlerini mümkün olduğunca yakından ve ayrıntılı bir şekilde takip ederek elde ettiğimiz sonuçları eğitim sistemimize entegre etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize her geçen gün kendini gelişime açan kaliteli bir eğitim vermiş oluyoruz. Öğrencilerimizin daha geniş bir perspektiften bakmalarına imkan veren 3 boyutlu eğitimi Fen Bilimleri, Yabancı Dil, Robotik Kodlama, Görsel Sanatlar ve  Matematik derslerinde kullanarak öğrencilerimizin öğrenme sürecini hızlandırıyoruz. Bu sayede hem kalıcı, hem de ayrıntılı öğrenme gerçekleştiriyoruz.

Eğitim demek sadece bilgi aktarımı yapmak demek değildir. Eğitim,  bilgi aktarımı kadar kendi içerisinde eğlence de içermelidir. Bu bilinçle öğrencilerimize 3 boyutlu eğitimler ile öğrenmeyi kolaylaştıran etkinlik ağırlıklı bir eğitim modeli hazırlıyoruz. Öğrenirken eğlenen gençlerimizin derse her zaman daha ilgili ve hakim olduğunu gözlemliyoruz.  Eğitimimizi kaliteli ve heyecanlı hale getiriyoruz.

3D Eğitimin Öğrenmeye Etkisi

Dünyada son birkaç yıldır uygulamada olan 3D eğitim, verilen dersler ile elde edilen istatistiklere bakıldığında eğitime olumlu yönde büyük bir katkı sağlamaktadır. 3D eğitim sistemi öğrencilerin sınav sonuçlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine doğrudan etki ettiği görülüyor. Görsel anlatıma dayalı eğitimde konular hem daha hızlı hem daha ayrıntılı ve kalıcı bir şekilde öğrencilere aktarılıyor. Aynı zamanda görsel eğitim ile öğrencilerin derse olan ilgisinin arttığı yapılan araştırmalarla desteklenmektedir.

3 BOYUTLU EĞİTİM DELTA'DA!