Tarihçemiz

2007 yılıyla eğitim serüvenine başlayan DELTA OKULLARI dershanecilikte bölgenin en büyük dershanelerinden birisi olarak 32 derslikte her yıl yaklaşık 600  öğrenciye hitap etmiştir. Dershanecilik sektörünün değişimiyle birlikte butik eğitime geçiş yaparak 12-15 kişilik butik dersliklerde eğitimine devam etmiştir. Dershanecilik dönemöinde birçok kurumsal markanın temsilciliğini yapmıştır. Kurumsal firmaların hantallığı ve tüm bireylere aynı yaklaşımla yaklaşması eğitimdeki bireysel yaklaşımları yok saymaktaydı. Bu yüzden kendi markasını yaratarak bireysel farklılıkları önemseyen, her bireyin kendi öğrenme iklimini bulmasını sağlayan, çocukları oyuncakların sınırlı dünyasından gerçek yaşam deneyimleri kazanacakları ortamlar hazırlayan bir kuruma dönüştürdük.